Το «ευχαριστώ» του Νίκου Νικολόπουλου στους Πατρινούς


Τις ευχαριστίες του προς τους εκατοντάδες πολίτες που το βράδυ της Κυριακής, 13 Σεπτεμβρίου, κατέκλυσαν το ξενοδοχείο «Πάτρα Παλάς» για την ομιλία του Προέδρου των ΑΝΕΛ, κ. Πάνου Καμμένου, εκφράζει ο βουλευτής Αχαΐας και Γεν. Γραμματέας του Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.
«Η δική σας παρουσία αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της δυναμικής των ΑΝΕΛ που με κάθε τρόπο προσπαθεί να… ψαλιδίσει το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής, το οποίο γνωρίζει πως οι ΑΝΕΛ είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί του» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας τα εξής:
«Είμαι πλέον βέβαιος ότι στις 20 Σεπτεμβρίου ο λαός θα βάλει την οριστική σφραγίδα του στην μεγάλη πολιτική και κοινωνική αλλαγή που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο. Είμαι βέβαιος, επίσης, ότι ο λαός θα δείξει την ίδια… απειθαρχία στο σύστημα που προσπαθεί να τον ποδηγετήσει, ώστε οι παλιές και παλαιοκομματικές δυνάμεις να επιστρέψουν για να βάλουν στο γύψο κάθε ελπίδα αλλαγής στον τόπο.
Γιατί η παρουσία του λαού στο πλευρό των ΑΝΕΛ αποδεικνύεται σταθερή και αποτελεί την καλύτερη δημοσκόπηση, όχι μόνο για την Βουλή της 21ης Σεπτεμβρίου, αλλά για την μεγάλη αλλαγή που έρχεται:  Το τέλος της εποχής των… δεινοσαύρων που ρήμαξαν την πατρίδα και ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Η Ελλάδα, σε λιγότερα από τρία χρόνια θα είναι μία νέα χώρα, με τη ψήφο του λαού και την απαραβίαστη δέσμευση των ΑΝΕΛ».