Μήνυμα του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας, Ιωάννη Μάκκα για τις ΕκλογέςΆλλη μία εκλογική διαδικασία, η τρίτη κατά σειρά μέσα στο 2015, έλαβε τέλος.
Χιλιάδες Νεοδημοκράτες συστρατεύθηκαν και αυτή στην φορά στο πλευρό του κόμματος και έδωσαν, από άκρο είς άκρου της Χώρας, την δική τους μάχη υπέρ της Πατρίδας και της ιδεολογίας μας.
Στον νομό Αχαΐας, η Νέα Δημοκρατία, επέδειξε υψηλά ποσοστά συσπείρωσης γύρω από τη ΝΟΔΕ και το ψηφοδέλτιο με το οποίο κατήλθε σε αυτές τις εκλογές το κόμμα και αυτό ήταν ένα από τα θετικά των τελευταίων εκλογών. Στην συσπείρωση αυτή άλλωστε οφείλεται και η βελτίωση των εκλογικών  ποσοστών του κόμματος, στον νόμο, σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015.
Με την ευκαιρία που μου δίνεται θα ήθελα, από τα βάθη της ψυχής μου, να ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλως των μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, όλες και όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό μας και έδωσαν με ανιδιοτέλεια, με πάθος και ζωντάνια τον αγώνα για το καλό της Ελλάδας και της Παράταξης. Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να ξεχάσουμε τις φίλες και τους φίλους που βρέθηκαν στο πλευρό μας.
Θα συνεχίσουμε ενωμένοι να υπερασπιζόμαστε τις αρχές και τις αξίες του κόμματός μας και πιστεύουμε βαθύτατα πως δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα της τελικής δικαίωσης της Παράταξης που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Από σήμερα ξεκινάμε τις διαδικασίες εκλογής Προέδρου, και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους φίλους και τις φίλες, η συμμετοχή μας σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία να είναι προς όφελος της παράταξης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ  AΧΑΙΑΣ                                                                                
                                                                                               ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΚΑΣ