Το Τρέχα Γύρευε κλείνει τον 2ο κύκλο του στην Ιταλία!

Μετά από 2 άκρως επιτυχημένες τηλεοπτικές χρονιές μέσα από την συχνότητα του Ionian TV η εκπομπή "Τρέχα Γύρευε", με παρουσιαστή τον εκκεντρικό Άγγελο Σεβαστιάδη, κλείνει τον δεύτερο κύκλο της με μια σειρά εκπομπών...στην Ιταλία!

Για τους τηλεθεατές τους Ionian έχουμε να πούμε το εξής: να μην αγχώνεστε, καθώς δεν μετακόμισε το κανάλι στην Ρώμη ως παράρτημα της RAI.

Ως υποστηρικτής των ηθών & των εθίμων των Επτανήσων, Το Ionian, ως το μοναδικό Ελληνικό μέσο διαχρονικά, μαζί με την εκπομπή "Τρέχα Γύρευε" και την αποστολή της Giostra di Zante, βρέθηκαν στην Σουλμόνα της Ιταλίας ώστε να καλύψουν το μεγάλο γεγονός της ετήσιας Ευρωπαϊκής Γκιόστρας.

Μέσα από τις τέσσερις αφιερωματικές εκπομπές οι τηλεθεατές θα "ταξιδέψουν" μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Χρύσανθου Σπυρόπουλου στην όμορφη Ιταλία & θα μας "μεταφέρει" στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τις ευχές που κάναμε όλοι κάποτε στην Φοντάνα ντι Τρέβι και τις σκληρές μάχες που όλοι μας κάναμε στο Κολοσσαίο, σαν να είμαστε ένας ξεχωριστός "Μονομάχος".

Εκπληκτικά τοπία, ζεστοί και φιλόξενοι άνθρωποι, χιουμοριστικά στιγμιότυπα και άλλα πολλά συνθέτουν τις Ευρωμεσογειακές κοινωνίες οι οποίες συνεχίζουν πιστές στα πιστεύω και στα έθιμα τους, τα οποία τους κρατούν κοντά ακόμα και σήμερα.

"Τρέχα Γύρευε" λοιπόν να μην χάσεις το πρώτο μέροςαυτό το Σάββατο στις 21:30, γιατί και στα καλοκαιρινά αφιερώματα...Εδώ μένεις!

Νίκος Πάσχος