Μια πρώτη ματιά στο νέο σίριαλ του ΑΝΤ1: Η Εκδρομή

Χθες έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η σειρά "Η Εκδρομή". Εγώ την παρακολούθησα από την αρχή ως το τέλος και τώρα μοιράζομαι μαζί σας τις πρώτες μου σκέψεις που αφορούν αυτή τη σειρά.
 Αν μου ζητούσατε να σας την περιγράψω με μια λέξη αυτή θα ήταν «διαφορετική». Για τα ελληνικά δεδομένα φυσικά! Έχουμε δει δράματα και δράματα, αλλά , πιστέψτε με όχι κάτι τέτοιο. Μου θυμίζει μια σειρά του Mega (μου διαφεύγει το όνομα) που ήταν στιλ "Παρά Πέντε" αλλά με πιο πολύ δράμα. Ήταν μια αξιόλογη προσπάθεια αλλά δεν στέριωσε: έριξε αυλαία μετά από 13 εβδομάδες, αντί των προγραματισμένων 26.
 Όμως, είμαι σίγουρος ότι η εκδρομή θα μείνει καιρό κοντά μας να μας τρομοκρατεί. Μην νομίζετε ότι θα είναι σαν να βλέπετε το Κάλεσμα αλλά υπάρχει μια ΓΕΡΗ δόση αγωνίας. Η σκηνοθεσία είναι πάρα πολύ καλή, με την ποιότητα της εικόνας να δίνει ακριβώς το κλίμα που επικρατεί και τις σκηνές που δεν μιλά κανείς να γίνονται οι μεγαλύτερες εξελίξεις: μάτια και κινήσεις του σώματος μιλούν πιο πολύ από το στόμα σε αυτή τη σειρά. 
 Από την αρχή οι χαρακτήρες έχουν την αίσθηση ότι κάποιος τους παρακολουθεί (αν και δεν το λένε οι κινήσεις των ματιών αυτό δείχνουν ) ο οποιος πρόκειται να κάνει πολλά περισσότερα απ' όσα μπορούμε να φανταστούμε. Δεν είναι SAW αλλά προβλέπονται ξενύχτια,ειδικά από τη μέση της σεζόν.

Είναι μια πολύ αξιόλογη σειρά που αξίζει να τη δει κάποιος.Αναδημοσίευση από http://raaca.weebly.com/tv-news/-1