Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μάντλιν

http://www.kontranews.gr/media/k2/items/cache/0a3c689bab280978d0dc292c1adbed91_XL.jpg
Στοιχεία που σοκάρουν αναμένεται να έρθουν στο φως της δημοσιότητας τις επόμενες ημέρες, στην υπόθεση εξαφάνισης από το τουριστικό θέρετρο Praia da Luz της μικρής Μαντλιν Μακ Καν.

Ένας πρώην αστυνομικός της Σκότλαντ Γιάρντ καλεί τις αρχές να επικεντρώσουν τις έρευνές τους σε έναν εγκαταλελειμμένο πηγάδι πολύ κοντά στο σημείο από όπου εξαφανίστηκε η μικρή Βρετανίδα.

Σύμφωνα με την dailymail το πηγάδι βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από το συγκρότημα Ocean Club, σε μια περιοχή με χαμηλή βλάστηση.

Ο Ρόι Ράμμ, είναι πρώην διοικητής της Σκότλαντ Γιάρντ και υπηρέτησε 27 χρόνια στην Μητροπολιτική Αστυνομία, όπου ήταν επικεφαλής του τμήματος που ασχολείται με τα σοβαρά εγκλήματα.

«Όποιος απήγαγε την Μαντλίν γνώριζε τις τοπικές οδούς, τα σοκάκια και τους θαμνότοπους και χρησιμοποίησε αυτές τις γνώσεις για να αποφύγει τον εντοπισμό του.» δήλωσε ο ίδιος, σύμφωνα με τη dailymail.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι αξιωματικοί της βρετανικής αστυνομίας έχουν ψάξει την περιοχή με τη χαμηλή βλάστηση, αλλά όχι το βαθύ πηγάδι.

Η ομάδα ερευνών από τη Βρετανία αναμένεται να επιστρέψει στην Πορτογαλία τις προσεχείς εβδομάδες. Υπάρχει το ενδεχόμενο μάλιστα να στείλουν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά σε ένα μαγαζί όπου είχαν δει έναν ύποπτο με ένα μικρό παιδί το βράδυ της εξαφάνισης της Μαντλίν.

Στο μεταξύ οι γονείς της Μαντλίν, αναμένεται να φτάσουν τη Δευτέρα στη Λισαβόνα για τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έχουν καταθέσει εναντίον του  Goncala Amaral, του 56χρονου πρώην αστυνομικού που ήταν αρχικά υπεύθυνος για τις έρευνες σχετικά με την εξαφάνιση της κόρης τους.  Κι αυτό, γιατί μετά την συνταξιοδότησή του, έγραψε ένα βιβλίο στο υποστήριζε ότι η Μαντλίν πέθανε σε ένα ατύχημα το οποίο συγκαλήφθηκε από τους γονείς της.


Πηγή: Kontranews.gr