Απόφαση των εκδοτών προκαλεί πλήγμα στο ενημερωτικό προφίλ του MEGA

Καταργούν το νυχτερινό δελτίο, σταματούν οι βάρδιες στις 22:00 και έρχονται απολύσεις και μεγάλες ανατροπές!

Με αιφνιδιαστικό τρόπο ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους του MEGA ότι κόβεται οριστικά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων. Μάλιστα σχετική αναφορά διαβάσαμε στο fimotro που πρώτο είχε τη σωστή πληροφορία. Ως εκ τούτου το χθεσινό μεταμεσονύχτιο δελτίο ειδήσεων ήταν το τελευταίο.
Από το ρεπορτάζ του Enimerosi24 προκύπτει ότι την απόφαση πήρε το Δ/Σ της εταιρείας και ανακοινώθηκε στον διευθυντή ειδήσεων Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Ο τελευταίος την αποδέχθηκε και με τη σειρά του την ανακοίνωσε στους εργαζομένους… οι οποίοι την άκουσαν επίσης αιφνιδιασμένοι, αλλά και τρομοκρατημένοι! 
Ωστόσο, με την απόφαση των εκδοτών να κόψουν το νυκτερινό δελτίο ειδήσεων του MEGA, εκτός από άγριες περικοπές και απολύσεις (τεχνικών και δημοσιογράφων), αφού οι βάρδιες θα σταματούν πλέον στις 10:00 το βράδυ, προκύπτει σοβαρό θέμα με την φυσιογνωμία του καναλιού και συγκεκριμένα με τον ενημερωτικό του χαρακτήρα. Στην πραγματικότητα η απόφαση των εκδοτών «τραυματίζει» σοβαρά το ενημερωτικό προφίλ του καναλιού, δεδομένου ότι συρρικνώνεται ο ειδησεογραφικός του τομέας και φυσικά δεν θα μπορεί να προσφέρει πλέον ολοκληρωμένη και καθ’ όλο το 24ωρο ενημέρωση στους τηλεθεατές! 
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η επόμενη σεζόν που ξεκινάει τον Σεπτέμβρη αναμένεται πολύ δύσκολη για το κανάλι, τόσο ως προς την ψυχαγωγία όσο και ως προς την ενημέρωση, αφού αναμένονται κι άλλες περικοπές, αλλά κυρίως πολλές ανατροπές σε όλα τα επίπεδα…


Πηγή: tvnea