Header Ads

Τέσσερις νέοι υποψήφιοι με τον Γιάννη Δημαρά


Άλλοι τέσσερις νέοι άνθρωποι δηλώνουν το «παρών» στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά συμβάλλοντας στην ριζική ανανέωση του ψηφοδελτίου της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα». Πρόκειται για τους βενιαμίν του ψηφοδελτίου Άγγελο Βαλμά και Δανάη Βουκελάτου, αλλά και δύο επίσης νέους ανθρώπους με ενδιαφέρον για τα κοινά και διάθεση για προσφορά, τον Θεόδωρο Πάτση και τον Χρήστο Κόλλια.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΛΜΑΣ είναι φοιτητής στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου Προμηθέας Χαλκείας. Σε δήλωσή του αναφέρει: «Επέλεξα να ακολουθήσω την παράταξη του Γιάννη Δημαρά, διότι ως κάτοικος της Πάτρας ενδιαφέρομαι για την αναβάθμιση της πόλης μου και πιστεύω ότι η παράταξη θα συμβάλλει ενεργά και θετικά προς αυτή την κατεύθυνση. Η παράταξη και ο Γιάννης Δημαράς αντιπροσωπεύουν τα ιδεώδη, τις σκέψεις και τις επιθυμίες κάθε Πατρινού και φροντίζουν να κάνουν τις ανάγκες του Δήμου πραγματικότητα.»

Η ΔΑΝΑΗ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ γεννήθηκε στην Πάτρα το 1993. Βρίσκεται στο τρίτο ακαδημαϊκό έτος φοίτησης, στο τμήμα επιστημών της εκπαίδευσης και της αγωγής στην προσχολική ηλικία, του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ έχει λάβει υποτροφία από το ίδρυμα Κρατικών υποτροφιών για την συμμετοχή της στο πρόγραμμα erasmus placement, κάνοντας τρίμηνη πρακτική σε international νηπιαγωγείο στην Δανία.Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών της αλλά και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ακόμα είναι αθλήτρια πετοσφαίρισης (μπάσκετ) στο σωματείο Ολυμπιάδα Πατρών. Είναι μέλος στην εθελοντική ομάδα του Δήμου Πατρέων. Σε δήλωσή της για τους λόγους που την οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα με τον Γιάννη Δημαρά αναφέρει: «Αυτό που έχει σήμερα σημασία περισσότερο από ποτέ, είναι η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα και η προσφορά στον συνάνθρωπο. Αποφάσισα να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση επειδή θέλω να είμαι ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας μας και όχι απλός παρατηρητής όσων συμβαίνουν γύρω μου. Η νέα γενιά δεν έχει μόνο δικαιώματα, έχει και υποχρεώσεις, με πρώτη και σημαντικότερη, την υποχρέωση να λέει τη γνώμη της και να συνδιαμορφώνει τις εξελίξεις. Τάσσομαι στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά, επειδή πιστεύω ότι είναι ο πιο καθαρός και έντιμος υποψήφιος»

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ γεννήθηκε το 1978 στην Πάτρα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πατρών και απ΄το 2003 εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ακόμη και σήγμερα δηλώνει το «παρών» όντας υπεύθυνος για τις αθλητικές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας.Τα τελευταία χρόνια υπήρξε αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομανδήλας Πετρωτού «Η ενότητα», συμμετέχοντας με επιτυχία στις δράσεις της τοπικής κοινωνίας της περιοχής που γεννήθηκε. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ζαβογιάννη – Παπαστάθη Χαρά και έχει δύο κόρες. Για την υποψηφιότητά του με τον Γιάννη Δημαρά δηλώνει: «Βλέποντας την πραγματικά φιλότιμη προσπάθεια της Δημοτικής αρχής του Γιάννη Δημαρά, αλλά κυρίως την οικονομική και διοικητική τακτοποίηση, την εκτέλεση σημαντικών έργων υποδομής στην πόλη μας, αλλά προπάντων την ηθική, την εντιμότητα και την ειλικρίνεια, αποφάσισα να συνεισφέρω και εγώ στη συνέχεια αυτής της προσπάθειας. Αξίζει η δημοτική αρχή την ανανέωση της θητείας της.»

O ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΤΣΗΣ έχει γεννηθεί το 1981 στην Πάτρα και μεγάλωσε στη Δίβρη της Ηλείας. Έχει τελειώσει το γενικό λύκειο και γνωρίζει αγγλικά. Από το 2001 που εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία μένει μόνιμα στην Πάτρα στην περιοχή της Οβρυάς και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία ιατρικού εξοπλισμού και ως μελισσοκόμος.Σε δήλωσή του αναφέρει: «Θα ΄θελα να συμβάλω στο συνδυασμό του Γιάννη Δημαρά ''Τώρα για την Πάτρα'' γιατί πιστεύω απόλυτα ότι το μεγάλο έργο που ξεκίνησε στην Πάτρα σε μία δύσκολη περίοδο, πρέπει να το ολοκληρώσει ο ίδιος.
Επίσης πιστεύω ότι στο πρόσωπο του Γιάννη Δημαρά εκπροσωπείται ο πολίτης που θέλει την αξιοκρατία και την ηθική τάξη στην πολιτική.»